Ajanvarauskalenteri on jälleen auki ja joulukuun jäsenkorjausajat on varattavissa. Hoitohuoneeni muuton myötä myös nettisivuille on tulossa muutoksia, joten toivon kärsivällisyyttä. Kaikki uudet ajat varataan joka tapauksessa uuteen osoitteeseen Kutomotie 6 B.

Uusi työhuoneeni sijaitsee Pitäjänmäen teollisuusalueella hyvien yhteyksien varrella. Valimon juna-asemalta on vartin kävelymatka ja lähimmältä bussipysäkiltä on muutama sata metriä. Autoilijoille on alueella jonkin verran pysäköintipaikkoja: Kutomotie 1 maksullinen Q-Park, kadulla Kutomotie 8 edessä muutama kahden tunnin kiekkopaikka ja Kutomotie 10 edessä on vapaa pysäköinti. Talin tenniskeskuksen parkkiksella on 4h kiekkopaikkoja tenniskeskuksen asiakkaille ja aivan vieressä Kutomotie 8 ”takapihalla” on vapaa pysäköinti. Kutomotie 6 B on keltaisen kaarevan rakennuksen ja Talin tenniskeskuksen välissä oleva rakennus.

Uusi hoitohuoneeni sijaitsee neljännessä kerroksessa. Rakennuksen iästä johtuen tilaan ei ole esteetöntä kulkua, vaan hissille on noustava muutamia portaita. Huoneen yhteydessä ei ole erillistä odotustilaa, joten pyydän saapumaan täsmällisesti varattuna ajankohtana.