Varaa helposti verkossa

Ajanvaraus

Varaathan ajan ensisijaisesti verkossa. Paikalle ei voi saapua varaamatta aikaa

Joskus käy niin, että jo varattu aika pitää perua tai siirtää. Ajan peruminen tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Perumatta jätetystä tai liian myöhään perutusta ajasta laskutan täyden hoitohinnan (paitsi sairastapauksessa, ilmoita sairastumisestasi kuitenkin mahdollisimman pian).

Jos jokin asia mietityttää tai haluat tietää lisää, voit tarvittaessa ottaa yhteyttä sanna@vendala.fi tai jättää soittopyynnön tekstiviestillä numeroon: 050 575 4550. Pääsen harvoin vastaamaan puheluihin ja soitan takaisin vain, jos tiedän mitä asia koskee. Voit laittaa myös WhatsApp-viestin.

Vendala hierontastudio sijaitsee Helsingin Malminkartanossa osoitteessa Kehruutie 2. Autolla pääsee oven eteen ja kadulla on 4h ilmainen pysäköinti. Tarkemman sijainnin näet kartasta sivun alaosasta. Hierontastudiolla ei ole odotustilaa, joten saavuthan täsmällisesti varaamanasi aikana.

Hinnasto

Kalevalainen jäsenkorjaus 125 eur

Kysy lasten ja vauvojen jäsenkorjauksesta ennen ajan varaamista. Myös raskauden aikaisesta jäsenkorjauksesta on hyvä sopia etukäteen.

Hierontahinnat
30 min 40 eur
45 min 55 eur
60 min 70 eur

Purentalihashieronta 60 eur

Vatsahieronta 65 eur

Hieronnan voit maksaa hieronta- tai hyvinvointiedulla.

Vendala hierontastudio
Kehruutie 2, 00410 HELSINKI

VENDALA

Kehruutie 2, 00410 HELSINKI

050 575 4550 – sanna@vendala.fi