Tervetuloa jäsenkorjaukseen

Varaa aikasi helposti netissä

Kalevalainen jäsenkorjauksen hinta on 112€ per hoitokerta (sis. alv. 24%). Voit myös ostaa hoitosarjat ja lahjakortit helposti verkkokaupasta.

Ajan varaaminen

Varaathan ajan ensisijaisesti verkossa ja huomaathan, että et voi saapua varaamatta aikaa. Nettiajanvarauksesta saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et saa vahvistusta, otathan yhteyttä varauksen vahvistamiseksi. Jos alla oleva ajanvarausboxi ei lataudu, voit avata sen myös tästä linkistä: vello.fi/vendala.

Peruutukset ja muutokset

Joskus käy niin, että jo varattu aika pitää perua tai siirtää. Peruthan tarvittaessa (esim. sairastuessasi) varaamasi ajan, jolloin mahdollistat jollekin toiselle hoitoon pääsyn. Ajan peruminen tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Perumatta jätetystä tai liian myöhään perutusta ajasta laskutan täyden hoitohinnan.

Saapuminen

Hoitohuoneeni sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa Kutomotie 6 B, 4. kerros. Tarkemman sijainnin näet kartasta sivun alaosasta. Hoitohuoneeni yhteydessä ei ole odotustilaa, joten saavuthan täsmällisesti varaamanasi aikana. Noudatathan yleisiä suosituksia hygieniasta ja kasvosuojauksesta koronapandemian aikana.

Lisäkysymyksiä?

Hoidon aikana pyrin pitämään puhelimeni äänettömällä, joten jos en vastaa, jätä viesti vastaajaan tai laita tekstiviesti tai WhatsApp-viesti. Vastaan viestiin tai soitan takaisin mahdollisimman pian. Jos jokin asia mietityttää tai haluat tietää lisää, voit tarvittaessa ottaa yhteyttä sanna@vendala.fi tai soittamalla alla olevaan numeroon:

Vendala kalevalainen jäsenkorjaus

Kutomotie 6 B, 4krs - 00380 Helsinki

Vendala

Kutomotie 6 B, 4krs.
050 575 4550
sanna@vendala.fi