Asiakaspalaute

Kärsittyäni pari viikkoa putkeen kovista niska-hartiasäryistä ja niiden aiheuttamista migreeneistä päätin hakeutua kalevalaiselle jäsenkorjaajalle. Kyseistä ammattia toisella paikkakunnalla harjoittavan ystäväni vinkkien pohjalta päädyin Sannan sivuille ja kiinnostuin. Olin mennyt aiemmin samalla viikolla erehdyksessä käymään hieronnassa eikä taukoa ollut tullut täyttä viikkoa. Tästä huolimatta Sannan tekemästä hoidosta ei aiheutunut huonoa oloa tai kipuja, vaikka reagoinkin siihen herkkänä ihmisenä voimakkaasti. Kalevalainen jäsenkorjaus oli selvästi nyt enemmän minun vaivaani sopiva hoitomuoto kuin hieronta, koska olin niin jumissa. Ennen kaikkea jäsenkorjaus oli kivuttomampi ja monin tavoin kokonaisvaltaisempi kokemus. Seuraavat pari päivää oloni oli ihanan kevyt ja rennompi kuin aikoihin. Koska niska-hartiaseudun ongelmani ovat sitä luokkaa että ne vaativat useamman käynnin, varasin Sannalta lähtiessäni uuden ajan. 🙂 -Parturi-kampaaja, 36v