Asiakaspalaute

Tulin alunperin hoidettavaksi monen vaivan takia. Alaselkäni on vaivannut vuosia ja ollut välillä hyvinkin kipeä. Niska-hartiaseudulla on myös ollut kipua niin kauan kuin muistan ja olen kärsinyt toistuvista päänsäryistä. Polveni rasittui omakotitalon rakennustyömaalla ja olkapäässäni on ollut vikaa jo nuoresta asti. Olen myös narskutellut hampaita nukkuessani ja leukani on suuta avatessa kääntynyt oikealle. Olen käynyt aikaisemmin hoidettavana mm. fysioterapiassa, akupunktiossa, osteopatiassa sekä voice massagessa. Lisäksi olen harrastanut joogaa, taijia ja muita vastaavia lajeja. 

Olen käynyt Sannalla kalevalaisessa jäsenkorjauksessa useamman kerran. Jokaisen kerran jälkeen olo on ollut välittömästi parempi ja kerta kerralta koko keho on tuntunut rennommalta, ryhdikkäämmältä ja voimakkaammalta. Ensimmäisen kerran jälkeen jalat tuntuivat kevyiltä ja kävely sujui vauhdikkaammin. Pian opin kiinnittämään huomiota siihen, missä asennossa seisoin ja tarvittaessa oikaisemaan itseni vaikkapa tiskipöydän äärellä. Yläselän kivut ovat hoitojen myötä vähentyneet, ryhtini on parantunut ja olkapääni toimii huomattavasti paremmin kuin ennen. Kävellessä vaivannut varpaani saatiin myös kuntoon. Nyt jopa polveni on terve ja voin juosta koiran kanssa lenkillä. Viimein myös leukani on rentoutunut ja suuni avautuu suoraan. Hoitojen myötä minusta on tullut paljon rennompi ja kehoni liikkuu luonnollisemmin. Hoito on erittäin lempeää ja ilmapiiri on ollut iloinen ja kannustava. Olen oppinut itsekin kuuntelemaan kehoani sekä pitämään parempaa huolta itsestäni. Aion jatkaa käyntejäni edelleen ylläpitääkseni hyvää oloani. Lämpimät kiitokset kaikesta saamastani avusta! Suosittelen kaikille!

Myös 6-vuotias, vilkas ja urheilullinen tyttäreni kävi hoidettavana satutettuaan selkänsä. Selkä suoristui ja lapsi nautti hoidosta. Hän kuunteli hoitoa rauhallisesti, vaikka yleensä hän ei malta pysyä paikallaan. Kävimme vielä toisen kerran varmistamassa, että selkä on pysynyt suorana sekä rentouttamassa kireitä jalkoja. Tyttäreni piti hoidosta ja pyytää kotonakin leikkimään jäsenkorjausta. 🙂 Hänen omin sanoin: ”Hoidon jälkeen tuntui hyvältä ja selkäni tuntui hyvältä”. –Nainen, 42 v.