Brain Relief

Hyvää uutta vuotta! Uusi vuosi toi mukanaan uuden hoitomuodon – Brain Reliefin. Opiskelin Brain Reliefiä loppuvuodesta ja kävin suorittamassa näytön heti joulun jälkeen. Kalevalainen jäsenkorjaus pysyy pääasiallisena hoitomuotonani, mutta Brain Relief on mielestäni kuin ”stressaantuneiden aivojen jäsenkorjausta”, joten se on hyvä lisä kalevalaisen jäsenkorjauksen rinnalle. Näin pystyn palvelemaan asiakkaitani aiempaa monipuolisemmin. Brain Relief voi olla vaihtoehto silloin, kun jäsenkorjaus on liian raskas hoito tai jos jäsenkorjaukselle ei varsinaisesti ole tarvetta, mutta on halua rentouttaa kehoa ja mieltä. Kunnes olen lisännyt sivuilleni enemmän tietoa Brain Reliefistä, voit käydä lukemassa lisää https://brainrelief.fi/

Näin vuoden alussa varauskalenterini on melko täynnä. Tammikuulle on vielä joitakin aikoja, mutta huomaathan, että aikoja on varattavissa jo nyt aina toukokuulle saakka, jotta varmasti löydät sopivan ajankohdan. Mahdollisista peruutusajoista ilmoittelen Facebook-sivuilla.