Asiakaspalaute

Suosittelen kokeilemaan Brain Relief -hoitoa mikäli tuntuu, että elämässä on stressaava vaihe meneillään, rentoutuminen tuntuu mahdottomalta tai unihäiriöt riesaa öisin.

Luin Brain Relief -hoidosta ja ajattelin kokeilla sitä apuna stressiin, kun elämässä oli suuria muutoksia meneillään ja kärsin myös korkeasta verenpaineesta ja rentoutuminen tuntui omin keinoin mahdottomalle. Sain Sannalta varattua ajan kätevästi nettikalenterin kautta. Ensimmäinen hoitokerta jo vakuutti: Menin Brain Relief -hoitoon erittäin tiukan työpäivän jälkeen, kun keho ja mieli pyöri kovilla kierroksilla, ahdisti ja työasiat kiristivät mieltä. Alkuhaastattelun jälkeen hoito tuntui erittäin miellyttävältä ja luontevalta; taustalla soi rauhoittava musiikki ja huomasin vaipuvani omaksi yllätyksekseni hyvin nopeasti rentoon tilaan, kuitenkaan nukahtamatta. Olo oli heti hämmästyttävän turvallinen vieraan ihmisen käsittelyssä. Kokemus oli todella stressiä laukaiseva ja hämmästyksekseni kävelin tunnin kuluttua hoidosta ulos täysin tyynessä ja rauhallisessa tilassa – olo oli aivan toinen kuin tuntia ennen hoitoon mennessä. Mieli oli virkistynyt ja tuntui, että voimavarat oli taas kasvaneet. Seuraavat yöt nukuin todella hyvin ja verenpaineeni oli hyvinkin normaaleissa luvuissa. Toisen hoitokerran varasin parin viikon päähän ja tällä kertaa vaivuin myös hyvin syvään, hyvään rentoutuksen tilaan ja jälkivaikutus oli jälleen miellyttävä ja nukuin hyvin. Olen jatkanut hoidossa käyntiä ja koen saavani sen kautta voimia vievän stressikierteen katkaistua.

Kokemus oli erittäin miellyttävä ja suosittelenkin tätä kaikille, kiireestä ja stressistä kärsiville ja jos rentoutuminen tuntuu mahdottomalle. -Merja-