Kalevalainen jäsenkorjaus ajanvaraus

Olen tehnyt muutoksia ajanvarauskalenteriini, jotta palaaville asiakkaille löytyisi paremmin jäsenkorjausaikoja. Uudelle asiakkaalle eli henkilölle, joka ei ole aiemmin käynyt luonani jäsenkorjauksessa, varataan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen hieman pidempi aika, jotta ennen kalevalaista jäsenkorjausta ehdimme kartoittaa kokonaistilanteen. Jo ennen jäsenkorjaukseen tuloa on hyvä muistutella mieleen sairaudet, leikkaukset ja loukkaantumiset. Uusi asiakas saattaa hieman joutua odottelemaan jäsenkorjaukseen pääsyä. Pyrin kuitenkin siihen, että jäsenkorjaukseen on mahdollista päästä kuukauden sisällä.

Palaava asiakas valitsee 1,5 tunnin ajan, koska aloituskeskusteluun ei kulu yhtä paljon aikaa kuin uuden asiakkaan kanssa. 1,5 tunnin aikoja löytyy ajanvarauskalenterista enemmän kuin uuden asiakkaan aikoja. Palaavana asiakkaana on myös mahdollista saada myöhäisempiä ilta-aikoja sekä toisinaan myös viikonloppuaikoja.

Peruutuksia ja ajan siirtoja tapahtuu jonkin verran. Ajanvarauksen yhteydessä voi viestikenttään jättää toiveen peruutusajalle pääsystä. Tällöin muutosten ilmaantuessa osaan tarjota vapautuneita aikoja henkilöille, jotka niitä toivovat. Vapaista ajoista saatan ilmoitella myös Facebookissa.

Nyt on vuoden viimeiset jäsenkorjausajat varattavissa. Jään lomalle joulukuun puolivälissä ja näillä näkymin palaan töihin vasta loppiaisen jälkeen. Ajanvarauskalenteri on jo auki tammikuulle ja sieltä myös uusi asiakas voi varata ilta-aikoja. Muutama uuden asiakkaan päiväaika on joulukuulle ja palaaville asiakkaille on myös ilta- sekä viikonloppuaikoja.

Brain reliefiin kannattaa mieluiten varata ilta-aika, koska päivällä kiinteistössä saattaa olla hieman meluisampaa.