Nettivarauskalenteri on jälleen auki

Ajanvaraus on jälleen mahdollista myös nettivarauskalenterin kautta. Brain relief on edelleen tauolla, mutta jäsenkorjaukseen voi varata aikoja. Pidetään jäsenkorjaus mahdollisimman turvallisena seuraavin keinoin:

 

  • Otan vastaan vain perusterveitä matalan riskin jäsenkorjausasiakkaita. Jos kuulut riskiryhmään iän tai perussairauden vuoksi, älä varaa aikaa.
  • Kaikki hengitystie- ja flunssaoireilut ovat ehdottomasti este tulla jäsenkorjaukseen.
  • Käytän jäsenkorjauksen aikana suu-nenäsuojainta ja edellytän maskin käyttöä myös asiakkaalta. Voit tulla omassa maskissasi, jonka olet asettanut kasvoillesi jo ennen kuin tulet hoitotilaan tai saat minulta kertakäyttömaskin. Tämä edellyttää saapuessasi ripeää toimintaa: saapuessasi peset heti kädet, jonka jälkeen asetat maskin nenän ja suun suojaksi.
  • Pukeudu vaatteisiin, joiden riisuminen ja pukeminen sujuu helposti maski kasvoillasi.
  • Nesteytä itsesi kunnolla ennen jäsenkorjaukseen tuloa. Aloita runsaampi veden juonti mieluiten jo edellisenä päivänä. En tarjoa jäsenkorjauksen aikana vettä, ettei maskia tarvitse riisua. Varaa mukaasi oma vesipullo, josta voit juoda hoitohuoneelta poistumisesi jälkeen.
  • Jätän jäsenkorjausten väliin reilusti aikaa, jotta huone ehtii kunnolla tuulettua ja pintojen pyyhkimiseen jää riittävästi aikaa.
  • Jäsenkorjausajan saa perua nyt lyhyelläkin varoitusajalla.