Huomioitavaa jäsenkorjaukseen saapumisessa

Vedenjuonti

Vedenjuonti on tärkeä osa kalevalaista jäsenkorjausta. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa hyödynnetään kudosnestettä, joten kehon on oltava hyvin nesteytetty, jotta saavutetaan paras mahdollinen hoitotulos. Aloita veden tankkaaminen mieluiten jo jäsenkorjausta edeltävänä päivänä ja vettä tulee juoda myös jäsenkorjauksen jälkeen.

Urheilu

Keho tarvitsee palautumista sekä urheilusuorituksesta että kalevalaisesta jäsenkorjauksesta. Vaikka kalevalainen jäsenkorjaus on joissain tapauksissa hyvinkin palauttavaa, en suosittele kalevalaista jäsenkorjausta heti raskaan urheilusuorituksen jälkeen. Urheilusuorituksen ja kalevalaisen jäsenkorjauksen välissä olisi hyvä olla ainakin vuorokauden mittainen palautumisjakso. Jäsenkorjauksen jälkeen on hyvä pitää parin päivän tauko raskaasta liikunnasta. Kävely ja kevyt venyttely ovat sen sijaan suositeltavia.

Sauna

Vältä saunomista ainakin samana päivänä jäsenkorjauksen kanssa. Jos sinulla on taipumusta matalaan verenpaineeseen tai huimaukseen, kannattaa saunomista välttää pari päivää jäsenkorjauksen jälkeen.

Alkoholi

Alkoholin vaikutuksen alaisena tai krapulaisena ei voi ottaa vastaan jäsenkorjausta. Alkoholia ei myöskään ole suositeltavaa nauttia pariin päivään jäsenkorjauksen jälkeen.

Saapuminen jäsenkorjaukseen

Edellytän maskinkäyttöä jäsenkorjauksen aikana (myös koronarokotteen saaneilta ja sairastaneilta). Pue maski kasvoillesi jo ennen kuin soitat ovikelloa. Pukeudu vaatteisiin, jotka on helppo riisua ja pukea myös maski kasvoilla. Parhaisiin vaatteisiin ei kannata pukeutua jäsenkorjaukseen tullessa, sillä iholle jäävä öljy saattaa pilata herkät kuidut (silkki). Varaa mukaan omat villasukat.

Saapuminen autolla ja pysäköinti

Kutomotien varrella on maksuton kahden tunnin pysäköinti kiekolla.

Seuraava ei ohje ei toistaiseksi päde, koska Talin Tenniskeskuksen katto on remontissa ja asiakkailleni varattu parkkiruutu on eri paikassa. Tarvittaessa voit jättää auton Kutomotie 6 pihalla jollekin merkitsemättömälle paikalle.

Olen vuokrannut asiakkailleni pysäköintiruudun Kutomotietä lähimpänä sijaitsevalta Talin Tenniskeskuksen parkkipaikalta.

Käänny Kutomotieltä Kutomokujalle ja aja suoraan noin 60 metriä kohti edessä näkyvää hallin seinää. Kutomokuja kääntyy tässä kohtaa vasemmalle, mutta älä jatka Kutomokujaa pidemmälle. Aja edessäsi näkyvän oven oikealle puolelle. Ruutu on merkitty pienellä ”Varattu paikka”-kyltillä. Jos ajat Elixialle saakka tai jopa Talin Tenniskeskuksen pääoville saakka, olet ajanut aivan liian pitkälle Kutomokujaa pitkin.