Hieronta vai kalevalainen jäsenkorjaus

Mistä tietää kumpi hoitomuoto kannattaa valita, hieronta vai kalevalainen jäsenkorjaus?

On vähän makuasia millaisesta hoidosta tykkää. Molemmat ovat hyviä hoitomuotoja ja täydentävät toisiaan. Hieronta sopii hyvin rentouttamaan ja hieronnalla voidaan jonkin verran lisätä myös liikkuvuutta (mobilisoiva hieronta). Hieronnan ei kuulu tehdä kipeää, mutta kalevalainen jäsenkorjaus on hierontaa hellävaraisempi ja tehokkaampi hoitomuoto. Suosittelen ensin varaamaan kalevalaisen jäsenkorjauksen, jolloin korjataan mahdolliset kehon virheasennot. Ei ole väärin tulla kalevalaiseen jäsenkorjaukseen, vaikkei varsinaisesti vaivoja olisikaan. Lähtökohtaisesti vaivoja ei kannata jäädä kauan kuuntelemaan. Sen nopeammin ja myös edullisemmin niistä pääsee eroon, mitä vähemmän aikaa ovat kiusanneet. Hieronta saattaa riittää ylläpitäväksi hoidoksi silloin kun pahempaa vaivaa ei ole. Toki hieronnalla saadaan lihakset rennoiksi, mutta jos taustalla on myös virheasentoja, on niitä pelkällä hieronnalla vaikeampi oikoa. Jos et ole varma, kumpi hoitomuoto sinulle sopisi paremmin, ota yhteyttä ennen ajan varaamista. Yhteystiedot löydät ajanvaraussivulta.

  • Kalevalainen jäsenkorjaus 90 minuuttia (kattaa koko kehon käsittelyn)
  • Hieronta 30 minuuttia (selän tai raajojen lyhyt hieronta tai niskahartiat + pää)
  • Hieronta 60 minuuttia (valitse tämä jos hierottavaa on laajempi alue)

Kaikki ajat sisältävät keskustelun, jolloin kartoitetaan asiakkaan sen hetkinen tilanne.

Tiesithän että, hieronnan voi maksaa hieronta- tai hyvinvointiedulla (Eazybreak, Edenred, ePassi). Tarkista, että sinulla on hierontaan kelpaava etuus, virike- tai liikuntaetu ei valitettavasti käy hierontaan.

Kuva: Hannika Gabrielsson

Ajanvaraukseen pääset tästä