Kalevalainen jäsenkorjaaja

kalevalainen jäsenkorjaaja

kalevalainen jäsenkorjaaja Sanna RahikkalaPahoittelen pitkää hiljaisuutta. Elämässäni on ollut paljon epävarmuustekijöitä, mutta viimein minulla on kerrottavaa. Kolmen vuoden opiskelu ja yli 300 asiakashoitoa on tuottanut tulosta ja sain kalevalaisen jäsenkorjaajan nimenkäyttöoikeuden Vähäjärvellä 28.5.2017. Kiitos siitä teille asiakkaani! Hyvin olette minua opettaneet! Ihmiskeho on kuitenkin niin laaja ja monimutkainen kokonaisuus, että oppiminen jatkukoon. Valmiiksihan tällä tiellä ei tule koskaan, mutta nyt olen kalevalainen jäsenkorjaaja.

Lisäksi minulla on kerrottavana upeina uutisina, että toimipaikkani on siirtymässä kesäkuun lopulla Pitäjänmäkeen osoitteeseen Kornetintie 4 A. Uuteen sijaintiin on helppo tulla: Valimotien pysäkki 1517 on aivan talon vieressä ja siinä pysähtyvät bussit 14, 39, 54, 59, 38, 217, 218, 235 ja 550, Valimon juna-asemalle on 900 metriä. Autoilijoille on kadulla ilmaista pysäköintitilaa. Uuden toimipaikan myötä pystyn tarjoamaan asiakkailleni enemmän vapaita hoitoaikoja. Harmillisesti liikuntarajoitteisille sijaintini voi olla huono, sillä hissille on yhdet portaat.

Päivitän ajanvarauskalenterini ihan pian, jotta voitte varata aikoja heinäkuusta eteenpäin. Lapinlahden Lähteelle on vielä jäsenkorjausaikoja vapaana lauantaina 3.6.

Järjestämäni näytehoitopäivä oli menestys, joten tarjoan jatkossakin uusille asiakkaille veloituksettoman tutustumiskäynnin, jolloin voi käydä tutustumassa sekä minuun ja hoitohuoneeseeni että ”käsialaani” jäsenkorjauksessa. Myös epävarmoissa tilanteissa, joissa asiakas epäilee sopiiko kalevalainen jäsenkorjaus juuri hänelle, suosittelen ensin tutustumiskäyntiä, jolloin voimme keskustella mahdollisista esteistä jäsenkorjaushoidolle. Tietenkin tiedustelu onnistuu myös puhelimitse sekä sähköpostitse.

Eteläkarjalaisille tiedoksi, että seuraavan kerran olen tulossa 8.-9. heinäkuuta Lappeenrantaan ja sitä seuraavan kerran 5.-6. elokuuta. Kumpaankin ajankohtaan on vielä aikoja vapaana. Harkitsen myös nettiajanvarausta Lappeenrannan asiakkaille, mutta siihen saakka ajanvaraukset puhelimitse 0505754550 tai sähköpostilla sanna@vendala.fi

Tervetuloa jäsenkorjaukseen!