Kehonhuollon tarve korostuu syksyisin

kehonhuollon tarve

Vuodenajan vaihtuessa alkaa usein kroppa oikuttelemaan. Kehonhuollon tarve korostuu etenkin syksyisin ja keväisin ja sehän tietää ruuhkaa jäsenkorjaukseen. Mikäli vaivasi on kehittynyt vuosien saatossa, jaksaisitko odottaa vielä hetken? Tällä hetkellä vapaat ajan menevät nopeasti, joten pyydän hieman kärsivällisyyttä ajanvarauksen kanssa. Lokakuun aikana on vapaita aikoja tarjolla enää satunnaisesti, marraskuussa aikoja on vapaana hieman enemmän. Katso vapaat ajat ajanvaraussivulta tai ilmoittaudu sähköpostilla sanna@vendala.fi peruutusaikajonoon, jotta voin tarjota sinulle mahdollisia aiemmin vapautuvia aikoja.

Muistathan, että flunssaisena ei saa tulla jäsenkorjaushoitoon. Peruthan sairastuessasi varaamasi ajan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voin tarjota sitä jollekin toiselle. Peruutus on tehtävä hoitopäivän aamuun klo 8 mennessä tekstiviestitse tai nettiajanvarauksen vahvistusviestissä olevan linkin kautta 12 tuntia ennen varattua aikaa. Perumatta jätetystä tai liian myöhään perutusta ajasta veloitetaan täyden hoidon hinta. Toki voit vaihtoehtoisesti tarjota varaamaasi aikaa lähimmäisellesi.