Vendala hoitohuone muuttaa

Vendala hoitohuone muuttaa

Vendala hoitohuone muuttaa pääsiäisenä Pitäjänmäen vanhalle juna-asemalle. Huhtikuusta alkaen on vastaanotto osoitteessa Pitäjänmäentie 40. Kaikki ennakkoon tehdyt varaukset ovat voimassa muutosta huolimatta ja laitan vielä aikoja ennakkoon varanneille muistutuksen uudesta osoitteesta.

Itse olen muutosta enemmän kuin innoissani. Vanha asemarakennus on jo itsessään viehättävä, mutta luvassa on myös nykyistä rauhallisempi työtila. Uuden hoitohuoneen sijainti on huomattavasti nykyistä parempi! Kaikki samat bussit, joilla pääsee nykyiseen sijaintiini, pysähtyvät myös lähelle tulevaa osoitetta. Myös junalla on helppo tulla ja pihalla on autoilijoille kahden tunnin kiekkopaikkoja!

Samoissa Indico-keskuksen tiloissa toimii lisäkseni vyöhyke-, taide- ja psykoterapeutteja, hierojia sekä kosmetologi.