Lahjakortti kalevalaiseen jäsenkorjaukseen

Haluatko muistaa lähimmäistäsi aineettomalla lahjalla? Lahjakortti kalevalaiseen jäsenkorjaukseen voisi olla hyvä vaihtoehto.

Vendalan lahjakortti on täysin aineeton ja kulkee helposti sähköpostilla. Jokainen lahjakortti on yksilöity tunnistetiedolla, joka tulee antaa ajanvarauksen yhteydessä. Näin ollen lahjakorttia voi käyttää vain kerran.

Lahjakortin ostaminen on yksinkertaista. Lähetä sähköpostilla omat tietosi osoitteeseen sanna@vendala.fi. Paluuviestinä saat lahjakortin sekä laskun. Lahjakortti aktivoituu käyttöön heti kun suoritus näkyy tilillä. Helppoa! Joulukuussa ostetut lahjakortit on voimassa huhtikuun loppuun saakka.

Ja jos haluat personoida lahjakorttia, on sekin sallittua. Tulosta Vendalan lahjakortti normaalille tulostuspaperille, leikkaa ja liimaa vaikka itse tehtyyn korttiin.

Lahjakortin voi saada myös todella helposti kommentoimalla Vendalan Facebook -sivulla olevaa arvontaa. Kaksi lahjakorttia on vielä arpomatta. Muista myös tykätä sivusta, jotta saat tietoa ajankohtaisista asioista ja mahdollisista peruutusajoista!