Kalevalainen jäsenkorjaus jää tauolle 13.4.2020 asti

Aluehallintovirasto on antanut 17.3.2020 suosituksen, että kaikkia ei välttämättömiä asiakastapaamisia rajoitetaan. Kalevalainen jäsenkorjaus ei kuulu välttämättömiin toimintoihin, joten kalevalainen jäsenkorjaus jää tauolle 13.4.2020 asti. Kaikki siihen asti tehdyt varaukset perutaan. Pyydän ystävällisesti varaamaan uuden ajan tilanteen rauhoituttua ja selkiydyttyä.

Olen saanut huolestuneita kyselyitä lahjakorteista, joiden päivämäärät ovat nyt lähestymässä. Ei hätää, olen jatkanut kaikkien marraskuun 2019 jälkeen ostettujen ja vielä käyttämättömien lahjakorttien voimassaoloaikaa 15.12.2020 asti.

Nyt onkin hyvä aika ostaa lahjakortteja ja sarjakortteja. Tämä poikkeuksellinen ja stressaava kriisitilanne saa monen kehon ja mielen jännittymään ja tilanteen rauhoituttua on hyvä päästä purkamaan jännityksiä pois. Verkkokaupassani on myynnissä sekä lahjakortteja että sarjakortteja.