Tiedote 17.3.2020

Varauskalenteriini on tullut runsaasti peruutuksia ja se on tässä poikkeavassa tilanteessa ihan ok. Jos yhtään tunnet itseäsi kipeäksi tai pelottaa sairastuminen, siirrä aikasi. Peruttuja aikoja en toistaiseksi täytä. Sen sijaan olen lisännyt vapaita aikoja kalenteriini huhtikuun puolivälistä kesäkuun loppuun saakka, joten jos haluat varata aikaa, on aikoja kyllä tarjolla.

Riskiryhmiin kuulumattomat asiakkaat voivat edelleen tulla jäsenkorjaukseen. Jatkan työntekoa rajoitetusti ja teen sovitut jäsenkorjaukset. Yli 70-vuotiaiden ja riskiryhmiin kuuluvien ajat perutaan ja sovitaan uusista ajoista sitten kun tilanne sen sallii. Brain reliefin tekeminen jää tauolle.

Edellytän myös asiakasta pesemään kätensä hoitohuoneelle saavuttuaan. Jokaiselle asiakkaalle on varattu oma puhdas käsipyyhe. Saippuaa ja käsidesiä on saatavilla normaaliin tapaan. Hoitohuoneellani siivotaan tehostetusti.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä.

Pidetään mieli positiivisena!