Hyvää oloa hieronnasta

Vendala. Kalevalaista jäsenkorjausta Helsingissä. Sanna Rahikkala.

Muistithan, että teen myös hierontaa! Hierontaan voi tulla, vaikka ei olisi vaivoja – kehonhuoltona. Toki lihasperäisiin vaivoihin hieronta on oikein hyvä hoitomuoto. Marraskuulle on hyvin hieronta-aikoja (ja myös jäsenkorjausaikoja) varattavissa.

Hierontaan (ja toki jäsenkorjaukseenkin) voi ostaa myös lahjakortteja tai 3 kerran sarjoja. Nämä ovat myytävänä vain verkkokaupassani.

Ja sitten se hienoin uutinen: Vendala muuttaa joulukuussa uusiin tiloihin Malminkartanoon!

Uusi osoite on Kehruutie 2. Kyseessä on asuinkerrostalon liiketila, johon on käynti suoraan kadulta. Malminkartanon juna-asemalta kävelee noin 3 minuuttia ja autollakin pääsee helposti ja ihan oven eteen voi pysäköidä.

Nähdään joulukuusta alkaen Kehruutiellä!

Avaa tästä Google-kartta Kehruutielle