Ajanvaraus kalevalaiseen jäsenkorjaukseen tai hierontaan

kalevalainen jäsenkorjaus

Kesä se vaan näyttää jatkuvan ja jatkuvan, joten ajanvarauskalenterissani on edelleen hyvin aikoja tarjolla. Nyt onkin hyvä aika ennakoida syksyn viileneviä ilmoja ja varata aika kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Suosittelen ajan varaamista suoraan nettivarauskalenterista. Ajanvarauskalenterista voi tällä hetkellä varata aikoja marraskuulle saakka, jolloin ilmat ovat jo varmasti viilenneet. Aikoja on vaihtelevasti kaikille viikonpäiville – myös viikonlopuille. Jos juuri nyt ei löydy aikaa tietylle viikonpäivälle tiettyyn aikaan, kannattaa kalenteria selailla hieman pidemmälle. Mikäli haluat peruutusajalle, kirjoita varauksen viestikenttään, että sinulle voi tarjota peruutusaikoja. Pyrin tarjoamaan vapautuvia aikoja ensisijaisesti jo ajan varanneelle henkilölle, mikäli hän on kiinnostunut peruutusajoista. Kalenteri elää edelleen jonkin verran ja peruutuksia tulee.

Voit myös ottaa yhteyttä ajan sopimiseksi. Asiakkaan ollessa paikalla, en vastaa puhelimeen, joten jätä viesti vastaajaan tai lähetä tekstiviesti. Voit myös lähettää sähköpostia.

Ja koska kalevalainen jäsenkorjaus vaatii hieman valmistautumista myös asiakkaalta, samalle päivälle ei saa aikaa ja harvoin edes seuraavalle. Hierontaan voi löytyä aikoja seuraavalle päivälle. Näin ollen samana päivänä tehty peruutus esimerkiksi sairastumisen vuoksi, jättää päivääni tyhjän aukon. Siitä huolimatta jos koet olevasi kipeä, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Käyttämättä jätetystä ja perumattomasta ajasta lähetän täysimääräisen laskun.

Aikojen siirrot ja peruutukset puhelimella tai sähköpostilla.

 

Nähdään!

T. Sanna

 

Ps. Hoitohuoneellani on nyt mukavan viileää, joten jos helteet tuskastuttavat, voit varata ajan vaikka hierontaan ja tulla viilentymään.

Pps. Käytän edelleen hoitotyössä maskia. En kuitenkaan edellytä maskinkäyttöä asiakkaalta.