Pyllähdyskin voi jättää kehoon virheasennon

paranemisprosessi

Hupsista! Vuosi on kulunut niin vauhdikkaasti, että tässä jo ihan viimeisiä viedään. Nyt talven tultua on taas liukastumisriski kasvanut. Hyvä tasapaino, kehon notkeus ja joustavuus vähentävät kaatumisen aiheuttamia vammoja. Kuitenkin kaikille sattuu joskus. Itsekin ehdin jo liukastua ja kaatua, joten onneksi olin jo aiemmin varannut itselleni jäsenkorjausajan tammikuulle. Pieni pyllähdyskin kun voi jättää kehoon virheasentoa, joka alkaa yleensä vaivaamaan vasta ajan kuluessa. Lihasmassa suojaa luustoa eikä koskaan ole liian myöhäistä alkaa kasvattamaan lihasmassaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Kehon virheasennot saattavat heikentää tasapainoa, joten kehon symmerisestä asennosta on vain hyötyä myös liukkailla.

Jatkossa hieronnan voi maksaa myös Smartum hierontaedulla. Epassi, Edenred ja Eazybreak käyvät edelleen myös. Tarkistathan kuitenkin ensin, että sinulla on hieronta- tai hyvinvointietu käytössäsi. Mikäli sinulla on vuoden lopussa vanhenevaa saldoa, otathan yhteyttä, mikäli haluat maksaa ennakkoon ensi vuoden hierontoja.

Verkkokauppa on auki ja voit ostaa läheisillesi hyvinvointia lahjakortin muodossa. Lahjakortin saat maksun jälkeen sähköpostiisi pdf-muodossa. Lahjakorttien maksu toistaiseksi vain tilisiirtona.