Kalevalaista jäsenkorjausta normaaliin tapaan

Koronavirus jyllää maailmalla ja Suomessakin on asetettu rajoituksia ja ylimääräisiä kontakteja on kehotettu välttämään. Seurailen tilannetta ja jatkan työntekoa toistaiseksi normaaliin tapaan, mutta etenkin riskiryhmään kuuluvia asiakkaita kehotan nyt tarkkaan harkitsemaan, onko kalevalainen jäsenkorjaus välttämätön. Myös vähäisissä flunssaoireissa on syytä perua varattu jäsenkorjausaika entistä herkemmin. Jos olet matkustelun vuoksi asetettu karanteeniin, et tietenkään tule myöskään jäsenkorjaukseen. Peruthan aikasi myös, jos olet ollut kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

Hoitohuoneellani siivousta on tehostettu. Ja vaikka aiemminkin olen käsipyyhettä vaihtanut useasti, on jokaiselle asiakkaalle nyt varattu oma käsipyyhe ja vaihdan myös itse käyttämääni käsipyyhettä jokaisen asiakkaan jälkeen. En ole vielä siirtynyt käsipyyhepapereihin, koska pyykkiä tulee joka tapauksessa ja pienet froteekäsipyyhkeet peseytyvät kyllä siinä mukana. Saippuaa ja käsidesiä on käytettävissä normaaliin tapaan.

Ilmoitathan myös minulle, mikäli sinulla todetaan koronavirustartunta jäsenkorjauksen jälkeen.

Seuraa koronavirukseen liittyviä tiedotteita THL:n sivuilta.

Pidetään normaali positiivinen vire yllä ja voidaan hyvin!