Muutoksia palvelunimiin

Kalevalainen jäsenkorjaus tällä nimellä jää pois palveluvalikoimasta ja sen korvaa mobilisoiva hieronta 90 min. Mobilisoivan hieronnan voi varata myös lyhyempänä hoitona: mobilisoiva hieronta 60 min. Hoidot pitävät sisällään nivelten liikkuvuutta edistävää mobilisointia niveliä ympäröivät kudokset huomioiden. Hoito on tuttu ja se pidetään kivuttomana. Yritetään edelleen löytää vaivan aiheuttaja ja sen seuraukset ja etenkin 90 minuutin hoidossa huomioidaan koko keho. Hoidolla pyritään vaikuttamaan myös kehon mahdollisiin virheasentoihin ihan niin kuin ennenkin.

Sähköiseen ajanvaraukseen tulee muutos. Nykyinen ajanvarauskalenteri sulkeutuu joulun tienoilla ja avaan uuden mahdollisimman pian. Kaikki tehdyt varaukset pysyvät voimassa ja ne siirretään uuteen kalenteriin. Mikäli sähköinen ajanvaraus tuntuu mielekkäältä, kannattaa nyt varata aika alkuvuoteen, koska en vielä tiedä kuinka kauan sähköinen ajanvaraus on lopulta pois käytöstä. Tätä kirjoittaessani on joulukuulle vielä pari aikaa vapaana ja tammikuusta alkaen aikoja on varattavissa enemmänkin.

Ajanvaraukseen tästä

Tarkistan myös hinnoittelun loppuvuoden aikana. Palvelun varausajankohdan hinta on voimassa mahdollisesta hinnankorotuksesta huolimatta.

Hyvää loppuvuotta!

Lupaan hoitaa myös ensi vuonna parhaalla mahdollisella osaamisellani!