Edellytän maskin käyttöä jäsenkorjauksen ja hieronnan aikana

Turvavälin pitäminen hoidon aikana on mahdotonta, joten suositusten mukaan kasvomaskia on käytettävä. Aseta maski kasvoillesi jo ennen saapumista hoitohuoneelle. Pukeudu vaatteisiin, jotka on helppo riisua ja pukea maskin kanssa. Huolehdi nesteytyksestä ennen ja jälkeen jäsenkorjauksen tai hieronnan, koska maskin kanssa ei voi juoda. Muistathan, että maskiin kosketaan vain kaksi kertaa: silloin kun se asetetaan kasvoille ja silloin kun se poistetaan.

Kaikki hengitystie- ja flunssaoireilut ovat ehdottomasti este tulla jäsenkorjaukseen tai hierontaan. Ethän tule, jos perheessä on flunssaa, olet matkustellut, olet karanteenissa tai edes epäilet altistumista. Jäsenkorjaukseen tai hierontaan ei voi tulla, vaikka flunssaoireilu olisi koronatestattu ja tulos olisi negatiivinen. Parantele flunssa ensin pois ja tule vastan sen jälkeen.